Розсилка

Підписка на розсилку

Відправити

Документи на оформлення візи в Грецію

Шенгенська мультивіза і ППП для власників нерухомості в Греції

При оформленні угоди купівлі-продажу, після підписання договору про перехід прав власності, покупець має право на оформлення мультивізи Шенген (візи з багаторазовим в'їздом на територію країн Шенгенської угоди). Дана віза дає право перебування на території Греції та країн Шенгенської зони як власнику нерухомості, так і членам його сім'ї.

Подати документи в грецьке консульство в країні проживання клієнт може або самостійно, або скориставшись послугами компанії Grekodom Development. Наші співробітники беруть на себе всі клопоти, пов'язані з оформлення віз і ППП, від вас лише потрібно переслати необхідні документи та надати нотаріально завірене доручення на нашого представника. Вартість оформлення візи становить 100 євро.

Для оформлення візи потрібно до заповнення згоду на обробку персональних даних.

Документи для оформлення візи у Генеральному Консульстві Греції:

  • копія договору про купівлю-продаж нерухомості в Греції;
  • лист-запрошення до Греції не власників нерухомості (пишеться в довільній формі)*;
  • нотаріально завірена довіреність на оформлення візи (на представника нашої компанії);
  • для власників нерухомості видаються мультивізи, термін на розсуд Консульства.

Для працюючих:

  • Опитувальний лист;
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз:
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Копія реєстрації за місцем перебування (для туристів, працюючих в іншому регіоні);
  • Ксерокопії двох сторінок внутрішнього паспорта (1-ї сторінки і сторінки з пропискою);
  • Довідка з місця роботи з вказанням телефону і адреси роботи, посади і заробітної плати з печаткою організації.

Для приватних підприємців:

  • Опитувальний лист;
  • Загальногромадянський закордонний паспорт + ксерокопія 1-ї сторінки і всіх шенгенських віз;
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Ксерокопії двох сторінок загальногромадянського внутрішнього паспорта (1-ї сторінки та сторінки з пропискою);
  • Ксерокопія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємництва;
  • Ксерокопія свідоцтва про постановку на податковий облік;
  • Довідка про доходи з податкових органів або копія податкової декларації; При наявності своєї печатки - довідка з місця роботи;

 

Для пенсіонерів і непрацюючих:

  • Опитувальний лист;
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз:
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Ксерокопії двох сторінок внутрішнього паспорта (1-ї сторінки і сторінки з пропискою);
  • Ксерокопія пенсійного посвідчення;
  • Спонсорський лист від близьких родичів з копією документа, що підтверджує родство, довідки з місця роботи спонсоруючого. Або довідка із банку про стан рахунку заявника.

 

Для дітей до 18 років (які мають свої паспорти або вписаних у паспорт до батьків:

  • Загальногромадянський закордонний паспорт + копія 1-ї сторінки і всіх шенгенських віз (якщо мається);
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Ксерокопія свідоцтва про народження;
  • Оригінал довідки з місця навчання (ксерокопія студентського квитка);
  • Спонсорська лист від близьких родичів із документом, що підтверджує родинні зв'язки, довідки з місця роботи спонсоруючого.

       

Якщо вирушає в поїздку з одним із батьків:

  • Загальногромадянський закордонний паспорт + ксерокопія 1-ї сторінки і всіх шенгенських віз;
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Ксерокопія свідоцтва про народження
  • Оригінал довідки з місця навчання (ксерокопія студентського квитка);
  • Спонсорський лист від близьких родичів із документом, що підтверджує родинні зв'язки, довідки з місця роботи спонсоруючого, або довідка з банку про стан рахунку;
  • Копія згоди на виїзд неповнолітньої дитини за межі країни з іншим батьком;
  • Обов'язково! Ксерокопії двох сторінок загальногромадянського внутрішнього паспорта одного з батьків, який дає згоду;

 

Якщо вирушає в поїздку без батьків:

  • Загальногромадянський закордонний паспорт + копія 1-ї сторінки і всіх шенгенських віз;
  • 2 кольорові фотографії (3,5 х 4,5 або 3 х 4);
  • Ксерокопія свідоцтва про народження
  • Спонсорський лист від близьких родичів із копією документа, що підтверджує родство, довідки з місця роботи спонсоруючого, або довідка з банку про стан рахунку;
  • Копія згоди на виїзд неповнолітньої дитини від обох батьків на право виїзду дитини з країни у супроводі третьої особи (вказати в згоді ПІБ супроводжуючого).
  • Ксерокопії двох сторінок загальногромадянського внутрішнього паспорта (1-ї сторінки та сторінки з пропискою) обох батьків.

 

Візовий центр юрисдикції Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01023м. Київ, пл. Спортивна, 1-А, ТРЦ "Гуллівер"
тел.: +380 (44) 594-96-58
e-mail: info@greecevisa-ukraine.com

 

Консульський відділ Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01901, м. Київ, вул. Панфіловців, 10

тел.: +38(044)254-54-78

факс: +38(044)254-58-05

e-mail: grcon.kie@mfa.gr

 

* Якщо власник не летить, він надає копію першої сторінки закордонного паспорта, якщо летить і у нього є віза, копію візи.