Новий вид морозива в Греції

У Греції з'явилося нове морозиво чорного кольору.
У кулінарії в останні роки чорний колір став зустрічатися все частіше.
Це віяння не оминуло і любителів солодкого і холодного десерту - морозиво.
Продукти, що мають характерний чорний колір не є чимось екзотичним, і при фарбуванні використання традиційного натурального барвника - чорнила каракатиці - є нормальним способом додання чорного кольору деяким продуктам харчування.
Останнім часом часто використовується інший натуральний барвник - активний рослинний вуглець, або інакше кажучи - активоване вугілля.
Покупцям незвичайного морозива цей смак видався цікавим і оригінальним, і крім цього, вживання такого морозива дозволяє надавати нейтралізуючий вплив на токсини, які можуть потрапляти з їжею в організм.
Таким чином можна зазначити, що чорне морозиво стало популярним і отримало оцінку, як інноваційний продукт на міжнародній виставці в Амстердамі («World of Private Label»), яка пройшла в кінці травня поточного року.

Підписка на розсилку